CUTS

CURLY QUEEN CUT

 

Samen met de krullenspecialist zul je een klein gesprekje voeren, we zullen bespreken wat jouw wensen zijn en wat het advies van de krullenspecialist is op basis van jouw haar.  

Vervolgens zullen we het haar wassen. 

Tijd om te knippen! Dit wordt gedaan met een speciale techniek, deze hebben wij zelf door jarenlange ervaring ontwikkeld. Wij knippen het haar nat, op deze manier kunnen wij het haar zo strak en symmetrisch mogelijk knippen, dit zal je terug zien in het model. Zeg gedag tegen de gekke gaten, happen en uitsteeksels in je model, en zeg hallo tegen een strakke coupe waar je krullen het best tot hun recht zullen komen! 

Last but not least zullen we je laten zien hoe je het beste jouw haar in model kan brengen. Met de aangeraden, bijbehorende producten zullen we jou “the easiest way to slay your curls” laten zien, want zeg nou eerlijk, wie wilt er elke ochtend 3 uur lang voor de spiegel staan…

Kosten voor deze behandeling: €64,95,-

TREATMENTS

ROYAL HYDRATION TREATMENT

 

Samen met de krullenspecialist zul je een klein gesprekje voeren hierin zullen we gaan bespreken wat jouw wensen zijn en wat het advies van de krullenspecialist is op basis van jouw haar.  

Vervolgens zullen we het haar wassen en gelijk de treatment aanbrengen.  

Bij deze treatment zal het haar intensief gehydrateerd worden, volledig op natuurlijke basis! Je kan het zien als een detox voor je haar, verbeterd de kruldefinitie, verminderd pluis, kalmeert de hoofdhuid (ook fijn bij overtallig roos en psoriasis). 

Na de treatment een half uur te hebben laten intrekken, onder de stoomkap, zullen we het uitspoelen en het haar in model brengen. Dit wordt gedaan met de aangeraden, bijbehorende producten. Op deze manier zullen we jou “the easiest way to slay your curls” laten zien, want zeg nou eerlijk, wie wilt er elke ochtend 3 uur lang voor de spiegel staan… 

Kosten voor deze behandeling: €64,95,-

LET OP: Deze behandeling is exclusief knippen!

PRINCESS PROTEIN TREATMENT

 

Samen met de krullenspecialist zul je een klein gesprekje voeren hierin zullen we gaan bespreken wat jouw wensen zijn en wat het advies van de krullenspecialist is op basis van jouw haar. 

Hierna zullen we het haar gaan wassen en de treatment inzetten. 

Deze treatment is aangeraden wanneer je een enorme lack of proteïne hebt. Dit komt zelden voor, maar kan dus het geval zijn. Als dit zo is zullen we een geconcentreerde behandeling proteïne aan het haar toevoegen om deze dus een boost te geven.

Na de treatment zullen we het haar in model brengen. Met de aangeraden bijbehorende producten zullen we jou “the easiest way to slay your curls” laten zien, want zeg nou eerlijk, wie wilt er elke ochtend 3 uur lang voor de spiegel staan…

Kosten voor deze behandeling: €79,95,-

LET OP: Deze behandeling is exclusief knippen!

MAJESTIC MIX TREATMENT

 

Samen met de krullenspecialist zul je een klein gesprekje voeren hierin zullen we gaan bespreken wat jouw wensen zijn en wat het advies van de krullenspecialist is op basis van jouw haar. 

Dan zullen we het haar wassen en de beginnen met de treatments. 

Deze treatment is een combinatie van 2 treatments die we aanbieden en zorgt voor het optimale resultaat. Het zorgt ervoor dat je haar weer de perfecte balans zal hebben van hydratatie en proteïne. Deze treatment raden we ook zeker aan als je het echt helemaal niet meer weet met je haar en de hoop een beetje hebt opgegeven.  

De treatment herstelt de structuur van beschadigde krullen door bijvoorbeeld hitte, blondeer, verf etc. Het zorgt ervoor dat het haar er weer mooi en gezond uitziet, voorkomt haarbreuk  en verminderd haaruitval.

Na de treatment zullen we het haar in model brengen. Met de aangeraden. bijbehorende producten zullen we jou “the easiest way to slay your curls” laten zien, want zeg nou eerlijk, wie wilt er elke ochtend 3 uur lang voor de spiegel staan… 

Kosten voor deze behandeling: €94,95,-

LET OP: Deze behandeling is exclusief knippen!

GRANDIOSE HAIR-GROW TREATMENT

 

Deze behandeling bestaat uit 3 afspraken. 

Bij deze behandeling zullen we beginnen met een consult. Hierbij zullen we duidelijk de huidige situatie in kaart brengen. Op basis daarvan stellen we een plan van aanpak op, deze zal zijn afgestemd op jouw haar en situatie.  

 Deze treatment zorgt ervoor dat de hoofdhuid en het haar intensief worden verzorgd. Hij dringt door tot diep in de haarzakjes en zorgt ervoor dat ze enorm worden gestimuleerd. Dit resulteert tot maar liefst 300% meer haargroei! De dode haarzakjes worden tevens ook weer geactiveerd. Daarbij zal je ook veel minder last hebben van haaruitval, omdat de haarzakjes zo intensief zijn gevoed.  

De haarlengtes en punten zullen ook enorm worden verzorgd waardoor die minder snel zullen afbreken en splijten. Je zult dus ook daadwerkelijk je lengte terug zien in je gezonde lokken! 

De 3 afspraken zullen worden gespreid over een totale van 9 weken, dit houdt dus in dat je 1 keer in de 3 weken zal terug komen voor een behandeling.

De laatste afspraak zal na 12 weken zijn, hier zullen we alles reflecteren en kijken wat er nog gedaan moet worden. 

Kosten voor deze behandeling: €300,- 

*Ook mogelijk in 3 termijnen van €125,-