Curly Queen Cut

€86,99

In de salon worden jouw wensen besproken en adviseert de krullenspecialist je op basis van de staat van je haar. Je krullen worden heerlijk gewassen en geknipt in het besproken model. Vervolgens word je haar gestyled en leggen wij uit hoe je dit thuis het best kan doen.

BOEK NU

Hydration Hair-Spa

€74,99

Zijn jouw krullen pluizig en futloos? Dan heb je de Hydration Hair-Spa nodig! Tijdens de behandeling zal warme stoom de poriën van je hoofdhuid en de haarschubben openen. De microscopische waterdeeltjes van de stoom dringen diep door in het haar, waardoor de krullen worden gevoed en dus een flinke boost krijgen! Kom heerlijk tot rust in onze massagestoelen die jouw Hair-Spa momentje helemaal compleet maken!

boek nu

Intensive Hair-Spa

€99,99

Hebben jouw krullen net iets meer nodig dan hydratatie? En zijn jouw krullen bijvoorbeeld beschadigd door blonderen, stijlen of andere chemische behandelingen? De Intensive Hair-Spa is een must voor jou! Tijdens de behandeling zal warme stoom de poriën van je hoofdhuid en de haarschubben openen. De microscopische waterdeeltjes van de stoom dringen diep door in het haar, waardoor de schade aan je haar wordt hersteld en je krullen weer tot leven komen. Kom heerlijk tot rust in onze massagestoelen die jouw Hair-Spa momentje helemaal compleet maken!

boek nu

Hair Growth Booster

€300,-
Zit je met je handen in het haar omdat je krullen zwaar beschadigd zijn en maar niet groeien? Dan is de Hair Growth Booster perfect voor jou!

De behandeling bestaat uit drie afspraken. We starten met een consult waarin we de huidige situatie in kaart brengen en een plan van aanpak opstellen.

De Hair Growth Booster verzorgd de hoofdhuid en het haar intensief en dringt door tot diep in de haarzakjes. De dode haarzakjes worden tevens weer geactiveerd, waardoor je minder last van haaruitval ervaart. De haarlengtes en punten zullen intens worden verzorgd, zodat je punten minder snel zullen afbreken en splijten en je daadwerkelijk lengte terug ziet in je gezonde lokken! Kortom, je krullen zullen door de intensieve en regelmatige voeding een enorme boost ervaren, waardoor de groei wordt gestimuleerd.

De drie afspraken zullen worden verspreid over negen weken. Eens in de drie weken heb je dus een behandeling. Tijdens de laatste afspraak wordt er gereflecteerd op de afgelopen weken en een plan voor de toekomst besproken.

*Het is mogelijk om in drie termijnen te betalen van €125,- .

boek nu